Aceste informații sunt importante și necesare din punct de vedere juridic. Te rugăm să consideri că acestea au fost scrise cu speranța că vei găsi pe website-ul nostru informații utile care să te ghideze în călătoria ta către o vacanță reuşită şi memorabilă.

 

Termeni şi condiţii

Prezentul document, prin conţinutul său, pune la dispoziţia terţilor utilizatori „Regulamentul privind termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului ”https://www.plussail.ro”.

 

Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea şi cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor şi condiţiilor enunţate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele şi consecințele ce decurg din aceasta.

 

Administratorul site-ului îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment conţinutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii şi condiţiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

 

Conţinutul site-ului şi drepturile de proprietate intelectuală

 

Conţinutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres şi legal permise. Extragerea oricăror informaţii urmată de orice utilizare în scop comercial care depăşeşte sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licenţiere şi fără a avea în prealabil un consimţământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor şi condiţiilor.

 

Ești de asemenea de acord să nu afectezi şi să nu modifici în vreun fel  elementele de securitate ale site-ului, elementele care previn sau restricţionează utilizarea, copierea unui conţinut sau elementele care întăresc limitele de utilizare a site-ului sau a conţinutului acestuia.

 

Administratorul face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor de pe site, însă uneori acestea pot conţine inadvertenţe (specificaţiile sau preţul produselor modificate de către producător fără preaviz sau viciate de erori de operare). Atenţie: fotografiile au caracter informativ.

 

Tot conținutul Site-ului este Copyright © 2021 www.plussail.ro. Toate drepturile rezervate. www.plussail.ro este marcă înregistrată a www.plussail.ro. Toate celelalte mărci care apar pe Site aparțin www.plussail.ro și sunt protejate de România și de legile internaționale privind drepturile de autor și mărcile. Este interzisă utilizarea oricăreia dintre mărcile care apar pe site-ul www.plussail.ro fără permisiunea scrisă expresă a www.plussail.ro.

 

Frauda

 

În scopul accesării şi utilizării anumitor secțiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezenta declari că îți asumi integral responsabilitatea pentru toate și oricare dintre activitățile realizate prin intermediul contului pe care îl deschizi pe website și, în consecință, te sfătuim să asiguri securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl deții este compromisă, trebuie să anunți imediat administratorul site-ului. Corina Dragan (https://www.plussail.ro ) nu este responsabil pentru daunele care îți sunt cauzate sau care sunt cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

 

Drept aplicabil

 

Prin folosirea site-ului, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori și administratorii sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

 

Disponibilitatea serviciului

 

Administratorul site-ului își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

 

Ne rezervăm dreptul de a ne selecta utilizatorii prin dezabonarea de la newsletter, restricționarea accesului la website si limitarea accesului la pagina de Facebook.

 

Dacă ai întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de utilizare, nu ezita să ne contactezi prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@plussail.ro

 

Mod funcționare

 

Înscrierile efectuate pe site-ul https://www.plussail.ro pentru evenimente sunt confirmate printr-un e-mail de înregistrare primit după finalizarea înscrierii. 

 

În urma finalizării cu succes a unei comenzi online, utilizatorul cumpărător primește pe adresa de e-mail furnizată detalii cu privire la modalitatea de plată și accesare a produsului / serviciului achiziționat.   

 

Unele experiențe presupun aderarea la un grup de comunicare în vederea organizării grupului. Grupul de comunicare poate fi pe WhatsApp, Telegram sau alte platforme asemănătoare. Aderarea la grup se face cu numărul de telefon al beneficiarului și pe baza adresei de e-mail folosită la rezervarea experienței. În acest grup este posibil să fie distribuite poze, videouri, înregistrări și diverse comunicări. Beneficiarul este obligat să respecte confidențialitatea grupului și să nu publice în exteriorul grupului poze, videouri, înregistrări și convorbiri fără acordul explicit al persoanelor care apar în materialele respective.

 

Contract persoane juridice/ persoane fizice

 

Pentru comenzile efectuate se emit contracte în două exemplare, câte unul pentru fiecare parte.

Legea aplicabilă este legea română.

 

Factură fiscală persoane juridice

 

Pentru înscrierile efectuate în numele unei entități juridice se pot emite facturi fiscale în urma completării formularului de înscriere specific pentru comanda realizată. Formularul va conține: numele pe care s-a efectuat comanda și datele de facturare complete (nume societate, CUI, Nr. Reg. Comerțului, Sediu Social, Cont bancar, banca la care este deschis contul, delegat).

 

Factură fiscală persoane fizice

 

Pentru înscrierile efectuate în numele unei persoane fizice se pot emite facturi fiscale în urma completării formularului de înscriere specific pentru înscrierea realizată. Formularul va conține: numele pe care s-a efectuat înscrierea, adresa de e-mail, număr de telefon, evenimentul dorit, câte persoane, ce perioadă.

 

Modalități de plată

 

Pentru cumpărarea de produse / servicii, este acceptată următoarea modalitate de plată:

 

Plata prin transfer bancar

 

Se va face pe baza proformei primite în urma comenzii făcute, pe datele bancare transmise de dvs.

 

Returnarea contravalorii produselor/ serviciilor

 

https://www.plussail.ro este o platformă online prin intermediul căreia utilizatorii site-ului pot achiziţiona participarea la evenimente realizate de administratorii site-ului. 

 

În cazul în care evenimentul se anulează din motive de închidere a granițelor sau număr insuficient de participanți, vei putea alege între a primi banii înapoi sau a fi redirectionați pentru un viitor eveniment Plus Sail, din categoria Learn, cu același trainer sau altul, din categoria Explore sau categoria Work.


Depunem toate eforturile necesare pentru a vă anunța din timp în cazul anulării evenimentului rezervat.

Pentru fiecare eveniment pot fi condiții/clauze specifice, Te rugăm să citești condițiile din contract.

 

 

Disclaimer Plus Sail. Exonerare de răspundere juridică:

 

Disclaimer website

 

Informațiile furnizate de Plus Sail(„Plus Sail”, „noi” sau „ai noștri”) de pe www.plussail.ro („Site-ul”) au doar scop informativ.

 

Toate informațiile de pe Site sunt furnizate cu bună credință, cu toate acestea nu oferim nicio garanție de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, adecvarea, validitatea, fiabilitatea, disponibilitatea sau completitudinea informațiilor de pe Site. 

 

Sub nicio circumstanță nu ne asumăm responsabilitatea pentru nicio pierdere sau prejudiciu de orice fel ca rezultat al utilizării site-ului sau informațiilor oferite pe Site. 

 

Aceste informații sunt furnizate strict în scopuri informaționale și educaționale. 

 

Pentru utilizarea site-ului și a informațiilor de pe acesta este responsabilă doar persoana care vizitează site-ul, utilizator sau cititor, astfel că utilizarea site-ului și a conținutului acestuia se realizează pe propriul risc.

 

Înțelegi că utilizând Site-ul și Serviciile, poți fi expus la informații sau alt conținut care poate fi considerat ofensator, indecent sau obiectabil. În niciun caz, Site-ul nu va fi responsabil în niciun fel pentru un astfel de conținut, inclusiv fără limitare a erorilor sau omisiunilor din conținutul menționat sau pentru orice pierdere sau prejudicii de orice fel apărute ca urmare a utilizării informațiilor postate pe Site, prin email sau transmis altfel prin intermediul site-ului sau prin servicii.

 

Disclaimer profesional

 

Pentru utilizarea site-ului și a informațiilor de pe acesta este responsabilă doar persoana care vizitează site-ul, utilizator sau cititor.

 

Autorii, instructorii și creatorii de conținut din Site nu distribuie sfaturi medicale și nu prescriu utilizarea niciunei tehnici ca formă de tratament pentru boli și afecțiuni fizice, emoționale sau medicale, fără avizul unui medic, direct sau indirect. 

Informațiile oferite de autorii, instructorii și creatorii de conținut din Site trebuie utilizate doar în scopuri informaționale. 

 

Aceștia nu reprezintă personal medical autorizat, nu diagnostichează boli, nu efectuează tratament medical, nu prescriu substanțe și nu interferează cu tratamentul prescris unui client de către un profesionist medical autorizat. 

În cazul în care utilizezi oricare dintre informațiile oferite de autorii, instructorii și creatorii de conținut din Site, www.plussail.ro nu își asumă nicio responsabilitate pentru acțiunile tale.

 

Disclaimer testimoniale

 

Site-ul poate conține testimoniale ale participanților la evenimentele organizate de noi. Aceste testimoniale reflectă experiențele și opiniile din viața reală a acestor utilizatori. 

 

Experiențele prezentate în testimoniale sunt personale și specifice pentru autorii acestora și nu pot fi neapărat reprezentative pentru toți participanții la evenimentele organizate de noi.

 

Comunicări electronice

 

Vizitarea Site-ului sau trimiterea de email-uri către Site sau primirea de email-uri de la Site constituie comunicări electronice.

 

Prin vizitarea și înscrierea pe Site ești de acord să primești comunicări electronice și ești de acord că toate acordurile, notificările, comunicările și alte comunicări pe care ți le furnizăm electronic, prin e-mail și pe Site, îndeplinesc orice cerință legală ca aceste comunicări să fie în scris.

 

Prin abonarea la newsletter, ești de acord să primești din când în când pe email oferte și noutăți despre activitățile Plus Sail.

Dacă aveți sub 18 ani, puteți utiliza Site-ul numai cu permisiunea unui părinte sau a unui tutore.

 

Servicii

 

Site-ul oferă în prezent utilizatorilor săi anumite servicii. Ești responsabil pentru obținerea accesului la Servicii și ești conștient că accesul poate implica taxe de la terți (cum ar fi furnizorul de servicii Internet). Ești responsabil pentru aceste taxe, inclusiv pentru acele taxe asociate cu afișarea sau livrarea de reclame. În plus, ești responsabil pentru toate echipamentele necesare pentru a accesa Serviciul.

 

Utilizarea materialelor

 

Conținutul Site-ului și al Serviciilor sunt destinate exclusiv utilizării tale personale, non-comerciale. 

 

Ești autorizat să vizualizezi, să copiezi, să imprimi și să distribui materialele furnizate pe acest site web numai pentru uz personal, informațional și non-comercial. 

 

NU poți modifica, reformata, afișa, transmite, publica, licenția, crea opere derivate din, reproduce, dubla, copia, transfera, distribui, vinde, revinde sau exploata în alt scop comercial orice informație, software, produse sau servicii obținute de la sau puse la dispoziție prin intermediul Site-ului și/sau al serviciilor. 

 

Nu poți modifica niciunul dintre documentele sau grafica care apar pe Site. 

 

Ești de acord că, atunci când utilizezi Site-ul sau Serviciile, nu primeșți o licență sau orice alte drepturi de la Site, inclusiv orice proprietate intelectuală sau alte drepturi de proprietate ale Site-ului sau ale oricărei terțe părți cu care www.plussail.ro este afiliat. 

 

Înțelegi și ești de acord că nu ai drepturi asupra Serviciilor sau a oricărei alte proprietăți ale www.plussail.ro

Renunțarea la garanții pe care le înțelegi în mod expres și oferirea acordului că:

 

 1. Utilizarea Site-ului sau Serviciilor este cu riscul tău. www.plussail.ro este exonerată de garanții de orice tip, exprimate sau implicite, incluzând dar fără a se limita la garanții implicite de comercialitate.
 2. www.plussail.ro nu oferă nicio garanție că:
  (i) serviciile îți vor îndeplini cerințele,
  (ii) serviciile vor fi neîntrerupte, din punct de vedere al timpului, securității sau fără erori,
  (iii) rezultatele care pot fi obținute prin utilizarea serviciilor vor fi exacte, corecte sau fiabile,
  (iv) calitatea oricăror produse, servicii, informații sau alte materiale achiziționate sau obținute de dumneavoastră prin intermediul Site-ului vă vor îndeplini așteptările,
  (v) orice erori în software vor fi corectate.
 3. Orice descărcare de materiale sau obținere prin utilizarea Site-ului și a email-ului a serviciilor sau produselor este realizată cu riscul tău și îți asumi întreaga responsabilitate pentru orice daune sau pierderi cauzate de descărcarea materialelor pe computerul, telefonul sau a oricărui alt dispozitiv utilizat de tine.
 4. Niciun sfat sau informații, orale sau scrise, obținute de tine de pe Site sau prin Serviciile și Produsele Site-ului nu vă creează nici o garanție de tipul celor de mai sus.

 

Limitare a răspunderii

 

Înțelegi și ești de acord că www.plussail.ro nu este responsabilă pentru niciun prejudiciu sau daună directă, indirectă, incidentală, specială, derivată din sau exemplară, incluzând dar nefiind limitată la pierderi de profit, a bunăvoinței, utilizarea datelor sau alte pierderi intangibile.

 

Utilizând Site-ul, Serviciile si produsele, ești de acord să eliberați definitiv organizatorii, www.plussail.ro, proprietarii săi, membrii, angajații, reprezentanții, antreprenorii independenți, consultanții, voluntarii și alte persoane asociate cu Plus Sail, de orice răspundere și pentru orice daună sau vătămare de orice fel sau natură pe care o puteți provoca în orice moment din sau în legătură cu utilizarea dumneavoastră a informațiilor prezentate pe acest site, prin produse și/sau prin Servicii. 

 

Modificări ale termenilor

 

Plus Sail își rezervă dreptul de a schimba Termenii conform cărora www.plussail.ro este oferit. Versiunea cea mai actuală a Termenilor va înlocui toate versiunile anterioare. Plus Sail te încurajează să consulți periodic Termenii pentru a te menține la curent cu actualizările noastre.

2021 © PLUS SAIL 
All rights reserved.

RO