Modelează excelența
cu Virginia Ciubuc

Creșterea și dezvoltarea personală înseamnă succes pe toate planurile și presupune o muncă continuă cu tine!

 

Cea mai bună investiție și cea mai profitabilă este cea în propria persoană, pentru că la final îți vei măsura succesul prin propriile realizări, personale și profesionale.

 

Poate că te-ai întrebat de multe ori de ce nu ești acolo unde îți dorești, de ce nu reușești să stabilești relații armonioase cu persoanele din jurul tău, de ce nu iți atingi obiectivele, de ce nu ești înțeles/easă atunci când comunici sau unde greșesti?

 

De multe ori nu reușești să conștientizezi de unde vine acel blocaj în calea ta spre succes, sau care sunt pașii de urmat pentru a realiza tot ceea ce ți-ai propus.

 

Și iți dorești să fii sprijinit/ă, susținut/ă, îți dorești să existe acea persoană care să ,,îți deschidă ochii” și să îți arate drumul… și începi prin a căuta în exterior, căi de rezolvare a problemelor, când… de fapt, tot ceea ce trebuie să faci este să  te orientezi către puterea interioară!

Dar poate că nu este așa de simplu să faci asta singur/ă, poate că ai nevoie să fii îndrumat/ă către acel prim pas! Și dă-mi voie să-ți spun că sunt aici pentru tine, pentru că aceasta este misiunea mea in viață!

 

Un Coach este antrenorul tău, persoana care te scoate din zona de confort și aduce la suprafață tot ceea ce este mai bun din tine.

 

Vei descoperi că tu poți face ceea ce dorești, pentru că tu deții puterea, după ce vei elimina toate blocajele din viața ta.

 

Dacă simți și tu că e timpul să ai parte de acea schimbare radicală, de transformare în viața pe care o trăieșți, atunci îți spun că acel moment este ACUM si AICI. 

 

Și dacă până acum timpul nu ți-a permis să mergi la un anume program de dezvoltare personală, workshop sau retreat, acum acest lucru este posibil, datorită programului pe care l-am creat împreună pentru tine și îmbină activitățile de vacanță cu cele educative.

Vei învăța despre:

Acum te poți bucura de acea vacanță binemeritată, și în timp ce explorezi noi destinații turistice și te relaxezi, beneficiezi de un program complet de coaching la toate nivelurile: minte-corp-suflet.

 

Pe parcursul săptămânii pe care o vom petrece împreună vei avea parte atât de sesiuni de grup, cât și sesiuni individuale cu mine, Virginia.

 

Poți considera deja că este cel mai frumos cadou pe care ți-l poți oferi TU ție, în care se îmbină în mod armonios pasiunea pentru mare cu dezvoltarea personală.

Despre Virginia Ciubuc

Virginia Ciubuc NLP Coaching si Hipnoza Learn Plus Sail

Am 34 de ani, sunt femeie și mamă. Sunt licențiată în Drept și specializată în Dreptul muncii.

 

După mai mulți ani în care am făcut nenumărate încercări de a evolua profesional, personal și spiritual, mi-am dat seama că undeva, ceva făceam greșit.

 

Acel moment al conștientizării s-a întâmplat cu mai bine de 3 ani in urmă și a reprezentat punctul de plecare pe drumul cunoașterii de sine, a iubirii, a valorilor, într-un cuvânt, drumul către mine, spre desăvârșirea mea ca persoană și spre împlinirea misiunii în această viață.

 

Apoi am decis că este momentul să ajut la transformarea personală si profesională a cât mai multor persoane, să împartășesc din cunoașterea mea, și acesta a fost motivul pentru care am devenit Life & Business coach NLP, TLT şi hipnoterapeut, cu 4 certificări internaţionale.

În prezent îmi dedic timpul transformând vieți și susținând oamenii care au dorința de a debloca zonele de stagnare din viața lor, care au dorința de a deveni cea mai buna versiune a lor, și o fac în cadrul proiectului Manifest Your Soul, un proiect de suflet, al cărei co-fondatoare sunt.

 

Eu, ca și coach te încurajez și îți dau resursele necesare pentru a lua propriile decizii în rezolvarea unei probleme în cel mai optim mod.

 

Te ajut să faci diferența dintre stagnarea sau chiar eșec și succes sau realizare, prin conștientizarea emoțiilor și abilitatea de a lucra cu ele.

 

Motto: “Tu ești creatorul vieții tale, iar eu sunt aici ca să-ți reamintesc acest lucru.”

Despre barcă

Acest eveniment are loc pe catamaran.

 

Modelul ales poate acomoda 12 persoane în 6 cabine duble. 

 

Există toalete cu duș.

 

Pe velier sunt perne, pilote și bucătăria este complet utilată încât poți lua mic dejun, prânz sau cină direct pe yacht.

 

După înscriere și până la plecare, vei primi pe parcurs tot ce ai nevoie să știi despre barcă, program, ce să pui în bagaj și alte informații utile.

 

Catamaranul pe care vom merge este identic sau asemănător cu cel din poze.

Ce poți face în insule

Eghina este denumită și insula fisticului. Aici poți descoperi produse din fistic la care poate nici nu te gândeai că există.

 

Poros este o insulă pitorească foarte aproape de continent. De la Turnul cu ceas poți admira întregul canal și golful. În taverne poți degusta mâncăruri gustoase și deserturi delicioase. Lângă Poros se află Russian Bay, foarte potrivit pentru baie și distracție.

 

Hydra este una dintre cele mai captivante insule grecești. Aici te poți scufunda în istoria Greciei descoperind fortificațiile portului și transportul pe măgăruși.

 

Spetses este o destinație de weekend populară, cu vile elegante și plaje frumoase.

Te interesează evenimentul, dar nu ai mai fost niciodată cu un velier și nu știi dacă ți-ar plăcea?

Vino întâi la o zi de test pe Marea Neagră.

Te interesează evenimentul și știi că o să îți placă o săptămână cu velierul în insulele grecești?

Super, completează formularul de mai jos ca să te înscrii.

Te interesează evenimentul, dar nu ai mai fost niciodată cu un velier și nu știi dacă ți-ar plăcea?

Vino întâi la o zi de test pe Marea Neagră.

Te interesează evenimentul și știi că o să îți placă o săptămână cu velierul în insulele grecești?

Super, completează formularul de mai jos ca să te înscrii.

Următorul eveniment Modelează excelența cu Virginia Ciubuc va avea loc la cerere.

 

Primești:

Preț: între aprox. 1800 și 2300 euro/persoană, în funcție de săptămâna aleasă.

 

Într-un grup sunt 8 locuri disponibile.

 

Acest eveniment are loc în limba română.

 

Termen limită pentru înscriere: cu minim o lună înainte de data dorită. 

Locul tău este rezervat în momentul confirmării plății.
Plata se face prin transfer bancar.
Vei primi toate detaliile pe e-mail.

2021 © PLUS SAIL 
All rights reserved.

RO