Comunicare și Influență
cu Adrian Munteanu

Ți-ai petrecut anul între 4 pereți, 1-la-1 cu cei mai apropiați, mai strâns decât ai fi crezut vreodată.


Ți-ai petrecut anul între cele 4 laturi ale monitorului, în întâlniri fără capăt, care acum știi că puteau fi din start doar un e-mail. 


Și prin toate, ai trăit aievea cum calitatea vieții se sprijină decisiv pe calitatea legăturilor dintre noi – la lucru, cu familia, cu partenerul sau partenera.

 

Ceea ce vrem adesea ne depășește – un salt în carieră, în afacere, în venituri, în relațiile cu cei care contează. Dar dacă nu lucrezi la țelurile tale, le vei îndeplini pe-ale altora.

 

Obiectivele mari au nevoie de energie pe măsură, așa că e nevoie să ne punem de acord, înainte să ne punem în mișcare laolaltă cu cei care ne pot susține.

Adevărul e – noi credem că vorbim împreună, dar ne înțelegem separat. Fiecare vine cu propriile valori, convingeri, presupuneri. Iar când ceilalți nu ni le bifează, ne frustrăm, ne amârăm și ni se duce toată treaba pe Apa Sâmbetei.


Cum ar fi, totuși, dacă am putea să ne vedem prin ochii celuilalt, să ne punem pe același plan și să ne armonizăm mesajele și acțiunile?


Pentru toate acestea (și chiar mai mult) am creat un model de vacanță complet aparte la noi, unde să crești și să te descoperi pe tine în timp ce descoperi noi destinații. 


Timp de o săptămână, navigăm cu yachtul prin insulele Saronice, iar în paralel explorăm și deprindem cum ne transmitem ce-i mai important – deopotrivă altora și, mai ales, nouă înșine.

Vei deprinde:

Acesta NU e doar un program bogat în cunoștințe interesante.


De altfel, înotăm printr-un șuvoi de informații în jurul nostru, online & off, mai multe decât putem mesteca, digera sau aplica. Și tocmai asta e problema.

 

În schimb, noi credem cu tărie că învățarea funcționează cel mai bine când se combină cu practica distractivă. 

 

Așadar, de-a lungul sejurului nostru maritim, vom combina predarea, reflecția, tehnicile, exercițiile amuzante și feedback-ul integrat pe loc.


Astfel, instalăm noi convingeri, strategii și comportamente pe care te vei putea distra să le aplici chiar pe măsură ce te relaxezi pe mare, la plajă sau te bucuri de noile destinații pe care le vizitezi.

Despre Adrian Munteanu

Licențiat în Filologie Clasică la Dartmouth College în Hanover, New Hampshire, Adrian Munteanu a fost mereu pasionat de puterea limbajului – atât în scris, cât și rostit – de a modela gândirea, simțirea și, odată cu acestea, comportamentele și rezultatele deosebite. 

 

A folosit-o pe deplin atât pe parcursul său academic, în experiența de formator în corporații, cât și acum, ca trainer în Programare Neuro-Lingvistică & Hipnoză și Mindhacker pentru oameni de afaceri. 

 

Prin intermediul activității sale cu Mindgrasp, în ultimii 7 ani Adrian a acumulat peste 6000 de ore de lucru unu-la-unu și în grup cu lideri din diferite domenii: de la ONG-uri, la echipele unor mici firme și ale unor mari companii multinaționale deopotrivă – în România, SUA și UK – pe care i-a susținut să-și valorifice resursele minții și să-și transpună obiectivele în realitate.

 

Apasă aici ca să afli mai multe despre Adrian și ce spun clienții săi. 

Despre barcă

Acest eveniment are loc pe catamaran.

 

Modelul ales poate acomoda 12 persoane în 6 cabine duble. 

 

Există toalete cu duș.

 

Pe velier sunt perne, pilote și bucătăria este complet utilată încât poți lua mic dejun, prânz sau cină direct pe yacht.

 

După înscriere și până la plecare, vei primi pe parcurs tot ce ai nevoie să știi despre barcă, program, ce să pui în bagaj și alte informații utile.

 

Catamaranul pe care vom merge este identic sau asemănător cu cel din poze.

Ce poți face în insule

Eghina este denumită și insula fisticului. Aici poți descoperi produse din fistic la care poate nici nu te gândeai că există.

 

Poros este o insulă pitorească foarte aproape de continent. De la Turnul cu ceas poți admira întregul canal și golful. În taverne poți degusta mâncăruri gustoase și deserturi delicioase. Lângă Poros se află Russian Bay, foarte potrivit pentru baie și distracție.

 

Hydra este una dintre cele mai captivante insule grecești. Aici te poți scufunda în istoria Greciei descoperind fortificațiile portului și transportul pe măgăruși.

 

Spetses este o destinație de weekend populară, cu vile elegante și plaje frumoase.

Te interesează evenimentul, dar nu ai mai fost niciodată cu un velier și nu știi dacă ți-ar plăcea?

Vino întâi la o zi de test pe Marea Neagră.

Te interesează evenimentul și știi că o să îți placă o săptămână cu velierul în insulele grecești?

Super, completează formularul de mai jos ca să te înscrii.

Te interesează evenimentul, dar nu ai mai fost niciodată cu un velier și nu știi dacă ți-ar plăcea?

Vino întâi la o zi de test pe Marea Neagră.

Te interesează evenimentul și știi că o să îți placă o săptămână cu velierul în insulele grecești?

Super, completează formularul de mai jos ca să te înscrii.

Următorul eveniment Comunicare și Influență cu Adrian Munteanu va avea loc la cerere.

 

Primești:

Preț: între aprox. 1800 și 2300 euro/persoană, în funcție de săptămâna aleasă.

 

Într-un grup sunt 9 locuri disponibile.

 

Acest eveniment are loc în limba română.

 

Termen limită pentru înscriere: cu minim o lună înainte de data dorită. 

Locul tău este rezervat în momentul confirmării plății.
Plata se face prin transfer bancar.
Vei primi toate detaliile pe e-mail.

Evenimente Learn Plus Sail
cu Adrian Munteanu

2021 © PLUS SAIL 
All rights reserved.

RO